MyFitness

  • Pasiūlymo laikotarpis: 2019 vasario 4 – 28 d., „MyFitness Kalvarijų“ sporto klube.
  • Draugų pasiūlymas galioja MyFitness klubo nariams, turintiems pasirašytą narystės sutartį, toliau – nariams.
  • Pasiūlymas negalioja „MyFitness“ periodinių kortelių savininkams.
  • Prisijungimas prie klubo galimas pasiūlymo laikotarpio dienomis (2019 02 04- 28). Narystės sutarties įsigaliojimo datą galima perkelti iki 7 dienų.
  • Draugų pasiūlymo metu galite prisijungti naudodamiesi internetine prieiga (myfitness.lt) arba MyFitness klube.
  • Jungiantis internetu, nuolaida galioja tik tuo atveju, jei patvirtinančiojo nario asmens kodas yra pažymėtas lauke „Patvirtinantis narys“.
  • Sudarant narystę klube, nuolaida galioja tik tuo atveju, jei besijungiantįjį narį lydi „MyFitness“ klubo narys.
  • Pasiūlymo metu klubo narys gali pakviesti neribotą skaičių naujų narių.
  • Visi nauji pakviesti nariai prisijungia nemokamai ir „MyFitness“ sporto krepšį gauna kaip pasveikinimo dovaną.
  • Už kiekvieną naujai prisijungusį narį, registratūroje MyFitness klubo narys gaus kūno sudėties analizės kuponą. Kvitas galioja iki 2019 08 31.
  • Klubo narys gali gauti savo dovaną savo pasirinktame „MyFitness“ klube iki 2019 03 11.
  • Visiems klubo nariams, kurie pasiūlymo metu atves naujus narius, dalyvaus kas savaitiniame asmeninių treniruočių dovanų kortelės traukime (vertė 20 €). Dovanų kortelė galioja vienerius metus po išdavimo.
  • Asmeninių treniuočių dovanų kortelės loterijos traukimas vyksta kiekvieną pirmdienį iki 12.00 val. (Pvz.: laimėtojas, renkamas iš 02 04 – 10 pakvietusiųjų naujus narius, bus skelbiamas 02 11 ).
  • Organizatorius paskelbs nugalėtojų vardus kampanijos svetainėje, „MyFitness“ Facebook puslapyje ir bus asmeniškai susisiekiama su nugalėtojais.
  • Laimėtojas gali atsiimti laimėtą dovanų kortelę (pateikiant asmens tapatybės įrodymą) iki 2019 03 11.

Close

MyFitness newsletter

Join our newsletter and be always informed about our latest trainings, club news and offers!

Close

Forgot your password?

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?