MyFitness

Nuo Vasario 10 iki Vasario 23 dienos, kiekvienas MyFitness sporto klubo narys gali atsivesti draugą tapti sporto klubo nariu be nario įstojimo mokesčio ir gauti dovanų.

Naujas narys be nemokamo įstojimo gaus asmeninio trenerio konsultaciją dovanų. Jūs  taip pat gausite privalumų: treniruočių partnerį ir MyFitness sportinį krepšį dovanų.

MyFitness sporto klubo nariui svarbu žinoti:

  • Akcijoje gali dalyvauti visi MyFitness klubo nariai, kurie turi galiojančias narystes.
  • MyFitness periodinių kortelių nariai negali dalyvauti akcijoje.
  • MyFitness sporto klubo narys prie, kurio prisijungia draugas gaus dovaną – MyFitness sportinį krepšį*.
  • MyFitness sporto klubo narys gaus dovaną iškarto po to, kai jo draugas baigė nario įstojimą ir bent kartą apsilankė sporto klube.
  • MyFitness sporto klubo narys dovaną turi atsiimti iki 2020 03 15.
  • MyFitness sporto klubo narys gali atsivesti neribotą kiekį draugų.

Draugui svarbu žinoti:

  • Akcijos laikas per kurį draugas turi tapti sporto klubo nariu 2020 02 10 – 2020 02 23.
  • Sutartis turi būti aktyvuota ne vėliau kaip per 7 dienas nuo įstojimo dienos.
  • Prisijungti galite per MyFitness elektroninę svetainę arba sporto klube.
  • Jei įstojimas atliekamas internetinėje svetainėje įsigyjant narystę reikia įvesti esamo MyFitness sporto klubo nario asmens kodą.
  • Jei prisijungimas atliekamas sporto klube, į klubą turi atvykti MyFitness sporto klubo narys kartu su draugu.
  • Draugas gaus nemokamą prisijungimą ir asmeninio trenerio konsultacijos kuponą (30 minučių) dovanų.
  • Draugas gaus dovaną (asmeninio trenerio konsultaciją ) per pirmąjį apsilankymą sporto klube.

 

*Ribotas kiekis. MyFitness pasilieka teisę kampanijos metu keisti dovanų tipą

Uždaryti

„MyFitness“ naujienlaiškis

Prisijunkite prie mūsų naujienlaiškio ir gaukite informaciją apie naujausias mūsų treniruotes, klubo naujienas ir pasiūlymus!

Peržiūrėkite mūsų privatumo pranešimą.

Uždaryti

Pamiršote savo slaptažodį?

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?